Ole Stragier [D]

Fotografie | '09

0 O STRAGIER-431

Ole Stragier fotografeert uiteenlopende motieven: lege plaatsen, dieren en bloemen, portretten en stillevens. In haar onrustige zoektocht maakt ze spannende beelden. Hoewel veelal geen expliciet verhaal wordt verteld, is het metaforische en fictieve sterk aanwezig. De toeschouwer wordt als een gepriviligieerde bezoeker uitgenodigd in haar mentale landschappen. Onlangs was ze aanwezig met haar werk
in de prestigieuze tentoonstelling "Screenworlds" in de lokettenzaal van het Vlaams Parlement.

Zum Wurmtal 1d
52146 Würselen
Germany
info@ole-stragier.com
www.ole-stragier.comOle Stragier fotografeert uiteenlopende motieven: lege plaatsen, dieren en bloemen, portretten en stillevens. In haar onrustige zoektocht maakt ze spannende beelden. Hoewel veelal geen expliciet verhaal wordt verteld, is het metaforische en fictieve sterk aanwezig. De toeschouwer wordt als een geprivilegieerde bezoeker uitgenodigd in haar mentale landschappen. Onlangs was ze aanwezig met haar werk in de prestigieuze overzichtstentoonstelling over hedendaagse fotografie “Screenworlds” in de lokettenzaal van het Vlaams Parlement.
Voor MandelART stelde ze een tiental foto’s samen die associatief een universele dimensie oproepen en tevens een nostalgie insluiten met een verloren gegane onschuldige kindertijd.

 Ole stragier 2ling-670
 Ole Stragier aap-671
 Ole Stragier het ei-672
 Ole Stragier kasteeltje-674
 Ole Stragier poupchen1-675
 Ole Stragier kalkhalde-673
 Ole Stragier suzan zaait-678
 Ole strgier josephine 1-679
 Ole Stragier josephine 2ok-680

Link naar onze hoofdsponsors